Amazon Masterclass Iets Voor Jou?

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil jij alle ins- en -outs weten? Meld je aan voor mijn online Amazon Masterclass waar ik jou alle tips en tricks van Amazon (FBA) uitleg. Ik ben al een aantal jaren op Amazon actief, heb alleen al meer dan 500(!) uur met Amazon FBA-specialisten gesproken, heb veel omzet en winst behaald, maar heb ook enorme fouten begaan, soms met grote (financiële) gevolgen en ben bereid om deze waardevolle informatie met jou te delen én jou veel tijd, geld, risico en moeite te besparen. 

 
Wat houdt de online Amazon cursus precies in?

Jij krijgt toegang tot alle belangrijke informatie om een succesvolle verkoper te worden op het Amazon platform, ik leg je uit hoe je de informatie moet toepassen en geef je tips over hoe je eventuele problemen en vraagstukken het best kan oplossen. De persoonlijke ervaringen, stap-voor-stap instructies, links, screenshots, voorbeelden en andere informatie die jij tot je beschikking krijgt is alles wat jij nodig hebt om een totaal inzicht te hebben in de mogelijkheden van Amazon en hoe jij direct jouw product met succes kan gaan verkopen.

Bij aanmelding voor mijn online cursus krijg je meer inzicht aangeboden in onder andere de volgende onderwerpen en help ik je graag met persoonlijke tips: 

  • Amazon Account Activatie – Hoe maak je een account aan, waar moet je op letten en wat zijn de beste opties voor jou als verkoper.
  • Het Amazon Dashboard – Wat kan er allemaal op het Amazon platform en wat houden alle opties op het dashboard precies in. Wat je vooral Wel en wat je zeker Niet moet doen.
  • Productkeuze, Sourcing en Verzending – Waar op te letten bij het kiezen van een product, hoe werkt het ‘sourcen’ van producten en wat is belangrijk bij het prepareren van de verzending van jouw producten naar Amazon. Het verpakken en het direct of indirect werken vanuit de supplier.
  • Product Listing en Lancering – Het optimaliseren van de Product Listing en het aantrekkelijker maken van producten voor de consument via een desktopscherm of mobiel. En d.m.v. mijn unieke strategie binnen korte tijd op de eerste pagina van jouw categorie komen met gigantische verkopen als resultaat!
  • Promotie- en Campagne Optimalisatie – Wat zijn alle verschillende promotiemogelijkheden. Het selecteren van de juiste zoekwoorden voor jouw product met als resultaat de grootste kansen op hoge campagne conversies.
  • Concurentie en Performance – Wat doen jouw concurrenten om jou het leven zuur te maken en hoe kun jij je voorbereiden om niet verrast te worden. Hoe houd jij jouw Amazon account ‘gezond’.
  • Informatie Omtrent Afdracht van B.T.W. – Wat zijn jouw verplichtingen en hoe ga je daar zo eenvoudig mogelijk mee om in zowel Europa als de USA.
  • Bespaar Veel Geld en Krijg Zelfs Geld Terug - Hoe werk je zo economisch mogelijk, hoe voorkom je financiële tegenvallers en hoe kun je zelfs geld terugkrijgen van Amazon.
  • De Amazon Checklist – Een unieke checklist die jou helpt bij het succesvol onderhouden van jouw business account. Met alle belangrijke punten om op te letten bij het beheren van jouw online business en een maximaal rendement te halen. 
  • Direct Contact met een Expert* - Heb je na het volgen van de cursus nog vragen, stel ze dan aan mij. Ik help je graag verder op weg naar jouw succes! *Alleen bij de aanschaf voor de cursus voor bedrijven.