Handige Tools Om Jouw Amazon Resultaten Te Verbeteren

Helium10

Helium 10 is een handig software programma dat verschillende belangrijke hulpmiddelen bevat welke jou goed rankende zoekwoorden kunnen helpen vinden, maar ook de mogelijkheid geeft om de meeste populaire trends te herkennen, concurrenten in de gaten te houden en product pagina's helpt optimaliseren om het meeste uit jouw Amazon account te halen.


AMZScout

Amazon Scout helpt jouw bij je markt onderzoek. Zo krijg je belangrijke inkijk in de verkoopcijfers en ranking van concurrenten, maar ook hoeveel marge en FBA kosten er gemoeid zijn met de verschillende producten. Deze tool kan enorm veel belangrijke informatie verschaffen in het process om de markt nog beter te leren kennen.


Vipon

Vipon is een van de vele platformen waar verkopers hun producten tegen hoge kortingen aanbieden om zo verkopen te genereren. Op deze website kan jij tegen betaling jouw product uploaden en een hoge kortingscode plaatsen om zo ook jouw verkopen en rankings te doen verbeteren op Amazon. Hoewel reviews vragen niet langer is toegestaan op dit soort websites is
dit vaak wel de intentie van de meeste verkopers om zo goed voor de dag te komen op Amazon. 


Google Keyword Tool

De Google Keyword Tool is een hulpmiddel van Google dat jou de mogelijkheid geeft om de voor jouw product relevante zoekwoorden te vinden en om een idee te krijgen op welke zoekwoorden jij nog
meer moet ranken. Vaak kom je via deze tool zoekwoorden tegen waarvan jij op voorhand niet had gedacht dat ze relevant waren voor jouw product.


Google Trends

Google Trends is de ideale website om er achter te komen hoe populair bepaalde zoekwoorden zijn in gebieden en talen gedurende de afgelopen tijd. Dit hulpmiddel geeft aan wat de meeste gebruikte zoekwoorden zijn en door middel van grafieken is duidelijk zichtbaar wanneer bepaalde zoekwoorden in trek zijn.


GS1.nl

Op de GS1 website kan je eenvoudig barcodes bestellen voor jouw product(en). Barcodes, ook wel bekend als UPC (Universal Product Code / 12 cijfers) of EAN (European Article Number / 13 cijfers) codes zijn verplicht op elk
product en zijn de unieke identificatie van elk product. EAN's worden overal in europa wel geaccepteerd, maar in noord Amerika is het aan te raden om met UPC's te blijven werken om verwarring te voorkomen.


SellerApp

De Seller App is wederom een hulpmiddel die jou als verkoper kan helpen bijzet uitrekenen van je winst, het optimaliseren van marketing campagnes, je concurrenten in de gaten houdt, alsmede helpt met het bepalen van zoekwoorden en product/markt onderzoek.

 

Sonar Sellics

Sonar is een eenvoudig maar ook heel handig hulpmiddel bij het bepalen van converterende zoekwoorden. Door onder andere gebruik te kunnen maken van de omgekeerde ASIN zoekmachine kan jij bepalen welke zoekwoorden jouw concurrent goed op rankt en deze vervolgens aan jouw eigen product pagina toevoegen.