Wie ben ik?

Ik ben Gino van den Berg (1992) uit Haarlem en ben inmiddels sinds 2017 woonachtig in Amsterdam. 

Op 19-jarige leeftijd heb ik besloten om te gaan studeren in Amerika waar ik naast mijn engelse taal optimaliseren, ook fulltime als atleet op het hoogste niveau voor de universiteit uit ben gekomen en later ook als coach door het land ben gaan reizen. Deze combinatie vereiste veel op het gebied van discipline, timemanagement en vooral vastberadenheid. 

Na een paar jaar heb ik besloten dat ik in de schaarse extra uren vanuit mijn studentenkamer een eigen business wilde starten. Een webshop met private label producten. De webshop opzetten was relatief snel geregeld en de eerste klanten verschenen aan de horizon. Al snel wist ik, gezien mijn drukke schema, niet meer waar ik de tijd vandaan moest halen om producten te verpakken, te verschepen en te zorgen dat returns op tijd werden afgehandeld. Na een periode van lange nachten, weinig slaap, veel telefoontjes, emails, vrienden producten laten versturen, en zelfs een (duur) warenhuis te hebben ingezet om de product verzending en returns te laten afhandelen had ik het antwoord gevonden: AMAZON FBA!

Nadat ik mijn bachelor- én master degree in Business Administration en International Marketing en Entrepreneurship behaald heb aan de Virginia Commonwealth University (Richmond, VA), heb ik besloten om weer naar Nederland te verhuizen en ook de business naar Europa uit te breiden.

Sinds mijn terugkomst in Amsterdam heb ik naast de Amazon business een mooie en leerzame tijd gehad bij de Global Savings Group, waarna ik heb besloten om mij fulltime op de private label Amazon webshop te gaan richten. Kort nadat ik deze keuze had gemaakt ben ik op reis geweest naar China op zoek naar kwaliteitsproducten, nieuwe ideeën en vooral belangrijke contacten met fabrieken en leveranciers. Inmiddels heb ik veel ervaring opgedaan, veel bereikt, en wil ik jou helpen om hetzelfde te doen. 

Wat doe ik?

Naast mijn Amazon shop help ik ondernemers en bedrijven om private label producten met succes te lanceren in de drukbezette, maar potentiële E-Commerce markt. Ik ben gespecialiseerd op het gebied van het Amazon platform in zowel Europa alsmede Amerika en wil jou de kans geven om hetzelfde succes te behalen als ik.

Er zijn enorm veel mogelijkheden op het Amazon platform en met het steeds populairder worden van deze webgigant is nu de perfecte tijd voor jou om hierin te stappen en nog altijd voor de massa uit te kunnen lopen.

Ik wil je helpen om jouw ondernemers droom van een eigen bedrijf runnen uit te laten komen door mijn kennis met je te delen. De vele honderden uren die ik heb gestoken in het achterhalen van waardevolle informatie wil ik met jou delen. Ik heb een cursus ontwikkeld waar jij in een paar uur doorheen kan lopen waardoor je alle ins en outs van het Amazon platform kent en deze direct kan toepassen op jouw eigen Amazon webshop.

Ik geloof niet in dure en zogenaamde ‘Get-Rich-Quick’ beloftes, en ben van mening dat hard werken met de juiste strategie en kennis uiteindelijk ook resulteert in jouw succes. Alle benodigde informatie om een succesvolle private label verkoper te worden op het Amazon platform vind je hier.KvK: 70212201